DIADES

Un món de dolces tradicions s’obre davant de nosaltres cada temporada i Mauri és present en cada una d’elles per fer-los gaudir d’unes bones i dolces diades.

Nadal

Cistelles i lots

A les Pastisseries Mauri, trobaran una àmplia selecció d’obsequis que els ajudaran a resoldre els seus compromisos.

Si no  troben el tipus d’obsequi desitjat, el podem confeccionar seguint les seves indicacions per tal que s’ajusti més a les seves necessitats, mantenint sempre la qualitat i el bon gust tradicional d’aquesta casa.

Nadal

Torrons

Per Nadal, tal i com mana la tradició, a totes les cases hi ha d’haver un bon assortiment de torrons, de Xixona, Alacant, Xocolata, Massapà, però, això si, de Pastisseria Mauri.

Cap d’any

Tronc de Sant Silvestre

 

Per acomiadar l’any i donar la benvinguda a l’any nou, que millor que un Tronc de Sant Silvestre amb un bon cava per brindar.

La gran majoria de catalans també celebra l’arribada de l’any nou menjant dotze grans de raïm, un per cada campanada, els últims dotze segons de l’any. Fer-ho és sinònim de sort i prosperitat durant l’any que comença.

Dia de Reis

Tortell de Reis

I el sis de gener no pot faltar el tortell de Reis que farà de les delícies de tots i ens tindrà frisosos fins el moment que surti la figureta per poder coronar el Rei i la fava per saber a qui li toca pagar el tortell.

Quaresma

Bunyols de vent i crema

És temps de Quaresma i amb ella arriben els bunyols de vent i de crema, autèntiques delícies que es desfaran en el nostre paladar i ens faran gaudir de tot el plaer de la pastisseria.

Pasqua

La Mona

A Catalunya es tradició que el padrí o l’avi regalin la Mona al seu fillol o net per posteriorment el dilluns de Pasqua es reuneixi tota la família al camp i menjar-se-la. Originalment es tractava d’un dolç esponjós fet de farina, ous i sucre amb ous durs a sobre, als que posteriorment es varen afegir els de xocolata.

A Catalunya amb el temps, els ous de xocolata han esdevingut la base de la mona amb la que els pastissers fan autèntiques filigranes arquitectòniques.

I el pastis s’ha enriquit amb gemma i tota classe de fruita confitada decorant-lo o bé amb mantega i ametlla.

A Mauri trobarà tot l’assortiment.

Revetlles

Coques de Sant Joan i Sant Pere

I per les revetlles, res millor que una bona copa de cava per acompanyar les coques de fruites i de llardons que ens faran gaudir de les millors nits de Sant Joan, Sant Pere i Sant Jaume.

Tots Sants

Panellets, castanyes i moniatos

Per Tot Sants és tradició menjar una bona plata de panellets, des dels més clàssics als més sofisticats tots són presents en una diada com aquesta.

Diumenges

Dolços per tot l’any!

I tots els diumenges, una bona safata de rebosteria no pot faltar a la nostra taula, perquè uns dolços fan festa.